Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Vloggers gezocht!


 

Vanaf het schooljaar 2017-2018 kun jij voor de Copernicus gaan vloggen! Hoe leuk is het om jouw belevenissen op school te delen met klasgenoten, leerlingen én toekomstige leerlingen van de Copernicus? Je kunt vloggen over de diverse activiteiten die school organiseert zoals, bijvoorbeeld, schoolreizen, sport, CopernicusLive en bijzondere projecten. Vlog je zelf al regelmatig of lijkt het je leuk om te leren vloggen, dan is dit je kans. Meld je snel aan en wie weet word jij komend schooljaar één van de vloggers van de Copernicus! Samen vormen jullie dan het mediateam van de school.

Als vlogger ga je jouw belevenissen delen die met school te maken hebben. Op deze manier krijgen (onder andere) de leerlingen van groep acht een beeld van het voortgezet onderwijs en jouw school. Daarnaast kunnen je medeleerlingen zien wat jij meemaakt op school. 

Workshop
Als je wordt verkozen tot één van de vloggers van de Copernicus, ga je een workshop volgen om te leren vloggen. Na deze workshop ken je alle tips en tricks en kun je leuke en informatieve vlogs maken. Als team worden jullie begeleid door mevrouw Knip en meneer Wirtz.

Aanmelden
Ben je enthousiast om dit te gaan doen? Vul dan nu het formulier in en maak (met je smartphone) een filmpje van max.1 minuut waarin je jezelf presenteert. Je kunt dat filmpje via WeTransfer.com mailen aan: mailto:socialmedia-copernicus@atlascollege.nl
Meld je voor 13 september aan en wie weet ben jij volgend schooljaar één van de vloggezichten van de Copernicus!

Vloggers gezocht-aanmeldformulier.pdf

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen