Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

vwo

Op de Copernicus bereid je je optimaal voor op de universiteit of een andere vervolgopleiding. Je bepaalt je eigen route en wij wijzen je de weg. We begeleiden je in je persoonlijke ontwikkeling naar een zelfbewuste, kritische houding. Zodat je later in staat bent jezelf steeds nieuwe vaardigheden aan te leren. Je maakt keuzes, neemt verantwoordelijkheid, onderzoekt en verlegt grenzen. Dat heb je allemaal nodig als je verder gaat leren. Met een vwo-diploma van de Copernicus zijn je mogelijkheden onbegrensd!

Op het vwo ontwikkel je academische vaardigheden, zoals het formuleren van een probleemstelling, argumenteren en rapporteren. Daarnaast helpen we je te ontdekken wat je wilt bereiken en zelfstandig te worden. Het vwo is hard werken, maar de sfeer is goed. Natuurlijk ga je ook op reis naar het buitenland.

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen