Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

De havo op de Copernicus

De havo leidt op voor een studie aan het HBO. Daarvoor heb je veel studievaardigheden nodig. Ook moet je leren hoe de maatschappij werkt en welke eisen aan je gesteld worden. Wij helpen je te ontdekken wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Met een havodiploma van de Copernicus heb je een goede basis om de juiste keuzes maken. We willen je helpen je algemene kennis van de wereld om je heen te vergroten. We helpen je op een effectieve manier te leren.

Juist op de havo zijn leerlingen heel verschillend. Daarom gaan we steeds in gesprek: wie ben je, wat wil je, wat heb je nodig? De Copernicus ondersteunt jouw persoonlijke ontdekkingstocht. Maatwerk noemen we dat. Heb je dat diploma eenmaal bemachtigd, dan beschik je over een brede basis. Je beheerst de 21ste eeuwse skills en hebt geleerd om samen te werken.

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen