Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Uitwisselingen

Op de Copernicus proberen we elke leerling de kans te geven om deel te nemen aan een internationale uitwisseling. Dat kan zijn een uitwisseling met een Europese school. Of met een school in Amerika, als onderdeel van het programma Senior High School English. Volg je Chinese taal & cultuur, dan behoort een school in China tot de mogelijkheden. Misschien ga jij ook wel de grens over, op avontuur.

Een internationale uitwisseling is een unieke ervaring voor alle leerlingen.

  • Verblijven in het buitenland en daar meedoen met het dagelijkse leven verbetert je taalvaardigheid.
  • Je krijgt een betere aansluiting op vervolgonderwijs en werk. Steeds meer opleidingen zijn (deels) Engelstalig. Steeds vaker werken mensen in het buitenland.
  • Een internationale uitwisseling kan helpen bij een eventuele keuze voor een studie of carrière in het buitenland.

China Copernicus Chinees

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen