Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

WO Studie- en Beroepenmarkt V4 V5

donderdag 22 november

Op donderdag 22 november zullen de leerlingen van 4 vwo (verplicht) en 5 vwo (facultatief) de WO Studie- en Beroepenmarkt bezoeken bij ons op school. Deze beroepenmarkt wordt namelijk ieder jaar in Hoorn afwisselend georganiseerd door de decanen van het Atlascollege, het Tabor, RSG Enkhuizen en het Martinuscollege.

Op deze beroepenmarkt zijn onder andere de volgende universiteiten vertegenwoordigt: Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit Twente, Rijksuniversiteit Groningen, Technische Universiteit Delft, Universiteit Utrecht en Wageningen University.

Leerlingen kunnen zo in drie rondes voorlichting krijgen over allemaal studies aan de verschillende universiteiten. Iedere leerling maakt een persoonlijke keuze: welke studievoorlichting is voor hem of haar interessant? Wordt het Bouwkunde, Kunstgeschiedenis, Dierwetenschappen of tòch Rechten?

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen