Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Uitnodiging thema-avond

in gesprek met je puber over geld, op 9 november 2017

Uitnodiging thema-avond: in gesprek met je puber over geld, op 9 november 2017

“Waarom krijg ik dat niet van jullie? Anouk heeft er ook eentje. Please??"

Hoe ga jij om met deze smeekbedes? Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 jongeren regelmatig geld tekort komt. Jongeren zien geld vooral als een middel om leuke dingen te doen. Overige geldzaken zoals sparen schuiven ze vaak zo lang mogelijk voor zich uit. Ouders spelen een essentiële rol in de financiële opvoeding van hun kind.

“Veel dank voor een fantastische avond; leerzaam, inspirerend, herkenbaar!

Wat een enthousiaste acteurs en gespreksleidster, die zo knap ouders en pubers  voor ons neerzetten.”

Toïta Henry, ouderraadslid Coornhert Gymnasium, Gouda

Onze school biedt in samenwerking met de gemeente Hoorn en Theatergroep PlayBack de thema-avond Credits aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op waarachtige communicatie tussen ouders en hun pubers. En maar liefst 92% van de ouders die eerder ouderavonden bezocht, geeft aan dat hij/ zij handvatten heeft gekregen voor een open gesprek met pubers.

Bekijk de trailer van PlayBack om een goede indruk te krijgen.


Zet het in de agenda: de interactieve avond Credits op 9 november 2017 van 19.00 uur tot 21.00 uur in wijkcentrum De Kreek, Meetketting 1, 2 & 3, 1689 XD Zwaag.
Mail naar voorkomschulden@hoorn.nl om je direct aan te melden. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Kijk voor meer informatie op www.tgplayback.nl/credits

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen