Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

The Woef Side Story

Kaarten voor gereduceerd tarief

Al meerdere keren bezochten we met leerlingen, ouders, broers en zussen de familievoorstellingen van het RO- theater. Dit jaar neemt het RO – theater de voorstelling The Woef Side Story in reprise (voor info: kijk op www.rotheater.nl ), die op woensdag 31 januari 2018 gespeeld wordt in de Park Schouwburg in Hoorn, aanvang 19.00 uur.

We kunnen als school kaarten reserveren voor een gereduceerd tarief: 20 euro per persoon. Het drankje in de pauze en de garderobe zijn daarbij inbegrepen. De kaartjes voor de voorstelling worden ongeveer een week van te voren aan de leerlingen meegegeven.

Leerlingen uit klas 1 en 2 met hun ouders en broers/zussen (vanaf 8 jaar! beslist niet jonger) die het leuk lijkt om deze theatervoorstelling te bezoeken kunnen zich nu hiervoor inschrijven. Dat gaat als volgt:

vul onderstaand strookje in, of schrijf de informatie over op een briefje, doe dit + het juiste geldbedrag in een envelop en zet op deze envelop  je naam en klas en Woef Side Story.

Lever deze envelop met inhoud z.s.m. in bij de administratie op school.

Let op: doe dit uiterlijk donderdag 14 december, na deze datum worden aanvragen niet meer in behandeling genomen.

We hopen op veel inschrijvingen!

Met vriendelijke groeten,                     

H. van der Neut (cultuurcoördinator)

woef side story 2018.pdf

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen