Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Start schooljaar

maandag 17 augustus

Het nieuwe schooljaar start op maandag 17 augustus. Op die dag komen de leerlingen naar school om hun boeken op te halen en kennis te maken met hun nieuwe klas en mentor.

in Zermelo en Magister vanaf het moment dat het nieuwe rooster voor volgend jaar gepubliceerd wordt. Het rooster wordt op zijn vroegst aanstaande vrijdag gepubliceerd.

We ontvangen de leerlingen maandag 17 augustus volgens bovenstaand schema per leerjaar/leerjaren in de onderbouw- of bovenbouwaula. Alleen de 5e en 6e klassen worden in een lokaal ontvangen.

De leerlingen van klas HV1A (Special Class) hebben deze dagen een ander programma van kennismakingsgesprekken met de mentoren en de ouders/verzorgers. De ouders/verzorgers van leerlingen uit deze klas hebben hierover al informatie gekregen via de mentoren van de klas.

Na de ontvangst in de aula’s gaan de leerlingen met hun mentor naar een lokaal  voor nadere kennismaking en dan worden ook de boeken opgehaald. In het schema ziet u ook wie de mentor(en) van uw zoon/dochter is/zijn.

Op deze dag ontvangen de eerstejaars hun kluispasjes. De ouderejaars kunnen hun kluispas laten activeren bij de conciërge.

De leerlingen zijn deze dag ongeveer één tot anderhalf uur op school.

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen