Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Nieuwe directeur per 1 juni a.s.

de heer Pol Hinke

Een nieuwe directeur per 1 juni a.s.

In de Oudernieuwsbrief van december jl. heb ik u als ouders/verzorgers verteld dat ik – na bijna tien jaar – aan het eind van dit schooljaar afscheid ga nemen als directeur van de Copernicus. Veel leerlingen zullen dit bericht inmiddels ook hebben meegekregen.

Niemand kon weten dat we in zo’n vreemd jaar terecht zouden komen, maar gelukkig is het wel gelukt de procedure voor het vinden van een opvolger af te ronden.

Met groot genoegen en in het volste vertrouwen kan ik jullie/u melden dat de heer Pol Hinke per 1 juni van dit jaar is benoemd als nieuwe directeur van de Copernicus.

De heer Hinke is op dit moment afdelingsleider Onderbouw havo/vwo op onze school. Sommige leerlingen kennen hem dus al, anderen zullen hem zeker snel leren kennen.

In een volgende Oudernieuwsbrief in mei zal hij zich nader aan ouders/verzorgers voorstellen. Ik beloof u nu alvast dat hij en ik samen zullen zorgen voor een soepele overgang.

 

Met vriendelijke groet,

Franca van Alebeek.

 

Mw. drs. F.M.T. van Alebeek

Locatiedirecteur Copernicus SG

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen