Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

HBO Studie- en Beroepenmarkt

donderdag 28 november

Op donderdag 28 november zullen de leerlingen van 4 havo(verplicht, uitgezonderd de doublanten) en 4 vwo (facultatief) de HBO Studie- en Beroepenmarkt bezoeken op de RSG in Enkhuizen. Deze studiemarkt wordt ieder jaar afwisselend georganiseerd door de decanen van het Atlascollege, het Taborcollege, RSG Enkhuizen en het Martinuscollege.

De bus vertrekt om 12.30 uur naar Enkhuizen en we verwachten om 16.00 uur weer in Hoorn te arriveren.

Hiervoor vervallen de lessen na het 4e uur voor alle leerlingen uit havo 4.

Op deze beroepenmarkt zijn onder andere de volgende HBO instellingen vertegenwoordigd: Hogeschool  van Amsterdam, Hogeschool Inholland, NHL Stenden, PABO, Hogeschool Aeres, ALO, TMO, enz…

Leerlingen kunnen zo in drie rondes voorlichting krijgen over studies aan de verschillende Hogescholen. Iedere leerling maakt een persoonlijke keuze: welke studievoorlichting is voor hem of haar interessant? Wordt het bijvoorbeeld Bouwkunde, Pabo, Social Work of tòch HBO Rechten om maar wat voorbeelden te noemen?

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen