Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Geen loting voor Atlas- en Taborscholen

voor schooljaar 2019-2020

Leerlingen uit groep 8 konden zich tot 15 maart jl. aanmelden voor de VO-scholen van het Atlas College en Tabor College in Hoorn. Inmiddels is duidelijk geworden dat er ook dit jaar niet geloot hoeft te worden. Dit geldt voor alle afdelingen van de scholen: van vmbo tot en met vwo.

Nu alle aanmeldingen binnen zijn hebben de twee schoolbesturen op basis van een gezamenlijk vastgestelde aanmeldingsprocedure vastgesteld dat op geen van de scholen voor vmbo, mavo (vmbo-t), havo, atheneum en gymnasium loting hoeft plaats te vinden.

Op de scholen wordt nu gecontroleerd of de aanmeldingen ook kunnen leiden tot plaatsing, ofwel: voldoen de leerlingen aan de toelatingseisen van de scholen wanneer het gaat om het advies van de basisschool en andere eisen?

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen