Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Geen loting Atlas- en Taborscholen

voor schooljaar 2018-2019

De aanmeldingstermijn voor de scholen van het Tabor College en het Atlas College in Hoorn is inmiddels verstreken. Op basis van het aantal aangemelde leerlingen voor de verschillende Hoornse scholen is duidelijk is geworden dat er niet geloot hoeft te worden. Dit geldt voor alle afdelingen van de scholen: van vmbo tot en met vwo.

 

Voor het schooljaar 2018-2019 hebben zich ruim 1450 leerlingen voor de verschillende scholen van het Tabor College en Atlas College in Hoorn aangemeld. Op basis van een gezamenlijk vastgestelde aanmeldingsprocedure hebben de twee betrokken besturen voor voortgezet onderwijs in Hoorn vastgesteld dat op geen van hun scholen voor vmbo, mavo (vmbo-t), havo, atheneum en gymnasium loting hoeft plaats te vinden.

Op de scholen wordt nu gecontroleerd of de aanmeldingen ook kunnen leiden tot plaatsing, ofwel voldoen de leerlingen aan de toelatingseisen van de scholen wanneer het gaat om het advies van de basisschool en andere eisen.

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen