Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Finale CopernicusLive maandag 9 april in Schouwburg Het Park

Kaartverkoop

Deelnemersveld
 

Samira  H4a, Kiki H4a, Mila H4c, Luna H3d,  Femke V3c, Fenna Mh1a, Sara Mh1a, Jomana Mh1b,

Femke Mh1b, Anne-Mei Mh1b, Janice Mh1b, Avril-Janell Mh1b, Haley Mh1b, Nuray Mh1b, Liza Mh1b,

Mutiara Mh1d,  Suze Mh1d, Anissa Mh1d, Djoi Hv1c, Chantal Hv1c, Bregje Hv1c, Lysanne Hv1a, Sanna Mh2s, Joy  H3d, Lucie V6b, Madelon V6b, Charlotte V5a, Lotte H5a, Amber V4b, Dani M4a, Lauri H4a,

Chantal H4b, Eelke  V6, Sezina Kelsey HV2a, Rianne V6a, Myrthe (oud-leerlinge), Lowie H4e, Jutta H4a,

Micah   H4c en Britny V5b.

 

Feestje
 

Vanaf deze plek vragen we alle klasgenoten/ jaargenoten van de finalisten een kaartje te kopen bij de conciërges zodat we het feest samen kunnen vieren. Het is toegestaan om na het optreden van jouw favoriete zanger/ danser een knuffelbeertje op het podium te gooien. Dat is een mooie herinnering voor de finalist en verhoogt de sfeer in de zaal.

 

Live

 

Alle optredens zijn live. Je kunt nog even naar de video’s kijken van 2017 (www.copernicuslive.nl) en dan proef je de avond even voor.

 

Zang & dans
 

Nieuw dit jaar is de gecombineerde zang- en dansact van Amber/ Dani en van Sanna. Dansliefhebbers kunnen hun hart bovendien ophalen aan special acts van team Sezina, So Impressive en van Lucinda Wessels en Caggie Gulum, bekend van SYTYCD.

 

Kaarten
 

Zijn alleen te koop bij de conciërges van maandag t/m vrijdag. Inclusief consumptie en garderobe voor slechts € 10,00. Zolang de voorraad strekt.

 

 

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen