Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Filmpje finalisten Copernicus Live

Kom ook naar Schouwburg Het Park op 8 april

Copernicus Live "Een festival vol show, zang en dans":

Op maandag 8 april 2019 organiseert de Copernicus S.G. de grote finale van "Copernicus Live" in onze Schouwburg Het Park, Grote Zaal. Leerlingen en presentatoren geven een spetterende show weg. In totaal zijn er 13 live zangacts en 6 dansacts. Tijdens het juryberaad wordt het publiek getrakteerd op twee kleinkunst-liedjes.

De zangoptredens worden begeleid door de band Van Huys Uit. De dansoptredens zijn naar hoog niveau gebracht danzij medewerking van Dazzling Dance Studios uit Zwaag. Professionele beeld-, geluid- en lichttechniek, dragen bij aan deze bijzondere avond. Komt allen!

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Copernicus - Nieuwe Steen 11 (€ 10,= inclusief garderobe en pauze-drankje). Reserveren van kaarten is niet mogelijk.

Kaartverkoop: maandag t/m vrijdag van 08:00 – 15.00 uur

Dans: Lynn (v1a), Zoë en Rinske (mh1a) Sanne (mh1c), Esmée, Sandy en Elize (mh1d), Maria, Cindy en Esmee (hv1b), Isabella, Emy, Nadine, Paris en Fybie (hv1c), Sara, Joy, Moira en Iris (mh2a), Mieke, Chimene en Allysah (mh1c), Sofie, Annebal en Imke (hv2a), Thom (h3b), Senna (mh2s), Quinty (mh1s), Kiki (v4a), Kiki (v5a) en Samira (h5d).

Zang: Estée (mh1c), Dionne (mh1a), Lysanne (v2a), Anne-Lien, Renske en Fleur (v2b), Sudanez (hv2b), Sanna (m3c), Lisa en Roma (h4f), Chantal (h5c), Lauri en Lotte (h5d), Amber (v5a) en Sander (v6a).

 

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen