Verleg je grenzen
Copernicus

Erasmus+ uitwisseling naar Agria, Griekenland

12 t/m 19 mei

Van zaterdag 12 mei t/m zaterdag 19 mei gaan leerlingen uit de tweede en derde klas op uitwisselen naar Agria, Griekenland. De uitwisseling is de laatst bijeenkomst ten behoeve van het Erasmus+ project "Being a European: Find your way to the future - School, Job and Life in Europe".

Tijdens de cop+ uren hebben de leerlingen zich voorbereid op de uitwisseling. Zo hebben de leerlingen na gedacht wat zij in de toekomst willen doen. Dit is opgeschreven in een vijfjarenplan. Ook hebben de leerlingen meer over Europa geleerd doormiddel van het boeken "Let's Explore Europe". Hierbij hebben de leerlingen een quiz gemaakt. 

Tijdens de uitwisseling in Agria staat het volgende op het programma:

- twee dagen sightseeing in Thessaloniki

- Bedrijfsbezoek aan EPSA soft drinks

- Tour door locale musea en kerken

- Bezoek aan de burgemeester van Volos

- Bedrijfsbezoek bij een keramiek bedrijf

- Bezoek aan een universiteit

- Bergbeklimmen

- Bezoek aan een biologische boerderij

- Het bezoeken van lessen  

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen