Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Erasmus+ Europaproject in Hoorn

Gasten uit 5 landen bij de Copernicus

Erasmus+ Europaproject mhv2

Van maandag 30 september tot en met zaterdag 5 oktober komen 27 leerlingen voor het Erasmus+ project naar Nederland. Wij zijn blij om leerlingen van onze partnerscholen uit Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Polen en Denemarken te verwelkomen. De leerlingen werken samen aan het project

“Hand in Hand” (2018 - 2020)

Nadat wij vorig jaar in Denemarken en Oostenrijk aan het project hebben gewerkt en inspirerende workshops en presentaties over Growth Mindset en mentorenprogramma’s hebben mogen meemaken zijn wij nu aan de beurt om “Good practices" te laten zien. Wij zullen een impressie geven over hoe wij met faalangstige leerlingen omgaan en ons programma ‘tov- terugdringen overmatig verzuim’ presenteren. Maar net als wij in Denemarken ons programma ‘leren leren’ hebben gepresenteerd zal de partnerschool uit Duitsland hun mentorenprogramma “Lions Quest” aan ons presenteren.

Verder staan natuurlijk ook culturele en sportieve onderdelen op het programma. Zo zullen wij naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen gaan en natuurlijk een speurtocht in Hoorn en Amsterdam doen. Ook staat SamCity op het programma en nog veel meer.

Wij hebben er zin in en staan klaar om onze gasten te verwelkomen. Een fijne uitwisseling toegewenst.

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen