.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Eerste Copernicus Midwinterfestival

Na de hectische maanden die achter hen liggen, was het tijd voor bezinning, rust en samenzijn in klein gezelschap. Voor het echter zover was, werd de lockdown afgeroepen. Daardoor werd 2020 afgesloten met een ingekorte eerste editie van het Midwinterfestival.

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 december zou alles in het teken staan van inspirerende workshops en activiteiten. Helaas gooide de lockdown roet in het eten van het uitgebreide programma. Maar gelukkig konden de leerlingen nog wel genieten van een aantal bijzondere activiteiten als een workshop stijldansen, tekenen en schilderen en een kersttrui versieren. Het festijn duurde wellicht kort, het was een groot succes. Hieronder zie je er een impressie van.

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen