Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Copernicus Live winnaars

Verslag

Op maandagavond 9 april kwamen in Schouwburg Het Park 14 goedgekozen en live gezongen liedjes langs. Nederlandstalige en Engelstalige nummers wisselen elkaar goed af, er is balans tussen ballads en up tempo nummers. De zaal leeft mee: muisstil is het wanneer Lucie Commandeur ‘Het is over’ zingt en Lowie Boon (winnaar leerlingenprijs) krijgt de volle zaal uit de stoel tijdens zijn vertolking van ‘Everybody’(Blues Brothers). De muziek van VanHuysUit verdient en krijgt ovaties.

Dans is deze avond eveneens goed vertegenwoordigd: leerlingen van de 3 grote dansscholen uit Hoorn; Dazzling/GDC,  Moves en Minh Zone overtuigen op de planken en de 4 wedstrijdacts overtuigen eveneens.

Copernicus Live is geen strijd maar een evenement. Een evenement met een vakjury ‘zang’ en een vakjury ‘dans’. Daarom zijn er winnaars. De beker 2018  ‘dans’ gaat naar Dazz2Impress en de beker zang naar Lotte Munier met haar onvergetelijke versie van ‘Stil in mij’.
Wat een fantastische prestatie van alle deelnemers: GEFELICITEERD!

Fotografie: Cees Verhage

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen