Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Copernicus Live uitslag

Posterwedstrijd

Maandag 14 januari, 15:30 uur. Terwijl het buiten een beetje guur is, stijgt binnen de temperatuur bij reclame-ontwerp-printstudio Indrukmakers b.v. Dat is logisch want het moment waarop de vakjury haar oordeel uitspreekt, is zeer nabij. Sander (v6), Julia (h4) , Esmee (v5), Nena (v5) en Elise (v5) zijn aanwezig maar helaas is Hanna (v6) afwezig vanwege verplichte werkzaamheden.

Het is bij de kandidaten inmiddels bekend, dat Julia via Instagram duidelijk de meeste stemmen heeft verzameld met poster 6. De vakjury gaat natuurlijk zijn eigen weg: op grond van 6 criteria (kleurgebruik, lettertype, uitstraling, originaliteit, lay-out en totaalindruk) heeft iedere poster een puntentotaal behaald. Woordvoerder Fred spreekt van een close finish wat betreft plaats 1 en 2. Met één punt meer wint Hanna (poster 2) het van Esmee (poster 7). Beide winnaars, Hanna en Julia, hebben inmiddels vrijkaarten voor Copernicus Live ontvangen.

De winnende posters zijn zichtbaar op school vanaf 25 januari. De posters nodigen jullie uit om aanwezig te zijn bij de finale op 8 april as. in Schouwburg Het Park. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie tegen de vriendenprijs van 10 euro.

Dhr. Hettinga

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen