Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Copernicus Filmfestival 2019

1 juli in VUE Hoorn

Het einde van het schooljaar nadert, maar we stoppen niet voordat we weer een fantastisch filmfestival op poten hebben gezet. Dit jubileumjaar maken we er een nog groter feest van dan normaal. Voor de vijfde keer mogen we het festival houden in de Vue bioscoop! En samen met de leerlingen en de Vue wordt het geweldig, dramatisch, heroïsch zelfs, maar bovenal leuk.

De kaartverkoop is begonnen. Kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn te verkrijgen bij de leerlingen in de centrale hal van de Copernicus SG.

De zaal heeft 300 plaatsen en dit jaar hebben we maar liefst 240 leerlingen, deze hebben samen ongeveer 50 films geproduceerd. Van deze 50 worden er circa 30 genomineerd. Hiervan gaan er ongeveer 10 door naar het filmfestival. De makers van de ca.30 genomineerde films krijgen een kaartje, de rest zal een kaartje moeten kopen. Dat betekent dat er ongeveer 150 kaarten verkocht zullen worden. Wees er op tijd bij!

p.s.: themakleuren voor dit jaar zijn (feestelijk) paars en zilver

Copernicus Filmfestival Vue Hoorn

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen