Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Atlasdag 14 november

Leerlingen vrij

Dinsdag 14 november vindt voor de vijfde maal de Atlasdag plaats. Dat is een dag die het Atlas College jaarlijks in november organiseert voor al het personeel. Dit jaar is het thema ‘Waardevol onderwijs’ (één van de drie hoofdambities uit het meerjarige Atlas-schoolplan). Er komen sprekers, er zijn workshops en er is gelegenheid tot uitwisseling. Zo’n dag levert inspiratie op, nieuwe inzichten en ideeën en veel contacten met collega’s van de andere Atlasscholen.

De school is op 14 november dicht en de leerlingen zijn die dag vrij. Vanaf woensdagmorgen staan we natuurlijk weer met al onze energie klaar voor de leerlingen!

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen