.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

8 en 9 februari alleen online-lessen

* Update 8-2-21 13.35 uur

* Update 8-2-21 13.35 uur

Voor de provincie Noord-Holland geldt nog steeds een ‘code oranje’ vanwege de winterse omstandigheden. De fietspaden in Hoorn zijn slecht begaanbaar en het OV rijdt nog niet volledig. Daarom hebben we besloten ook morgen – dinsdag 9 februari – alleen online lessen te geven. 

Net als vandaag hebben dus alle leerlingen online les, ook de leerlingen die normaal gedurende de lockdown wel naar school komen. Ook de geplande inhaaltoetsen voor dinsdag worden uitgesteld. 

Op dit moment ga ik ervan uit dat er woensdag weer lessen op school mogelijk zullen zijn voor de leerlingen die tijdens de lockdown wel les op school hebben. 

Met vriendelijke groet,

Pol Hinke
Directeur Copernicus SG

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste leerlingen uit de (voor)examenklassen, hv1a en leerlingen die op school les krijgen, 

Vandaag (zondag 7 februari) geldt in Nederland code rood en wordt er afgeraden om de weg op te gaan. De verwachting is dat er de komende uren ook nog veel sneeuw gaat vallen en dat de situatie morgen dus niet heel veel beter is.

Daarom hebben wij besloten dat er maandag 8 februari alleen online-lessen gegeven worden. Ook de examenleerlingen, de leerlingen uit hv1a en leerlingen die de afgelopen weken op school onderwijs kregen, volgen morgen dus hun lessen vanuit huis. 

De inhaaltoetsen voor de (voor)examenklassen die voor morgen gepland staan, gaan niet door. De inhaaltoetsen worden verschoven naar een moment later deze week. Jullie horen daar zo snel mogelijk iets over. 

De verwachting is dat dinsdag de wegen begaanbaarder zijn en het OV normaal kan rijden. In principe is dinsdag de school daarom weer open voor de leerlingen die op school onderwijs krijgen.

Willen jullie via klassenapps jullie klasgenoten ook informeren. Niet iedereen leest in het weekend alle berichten en het zou vervelend zijn als leerlingen morgen voor niets naar school reizen. 

Ik reken erop jullie op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Pol Hinke
Directeur Copernicus SG

 

 

 

 

 

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen