Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

21 november Algemene Ouderavond

Thema: "Log in" - Sexting, vloggen, gamen en chatten

Sexting, vloggen, gamen en chatten: tijdens ‘Log In’ nemen ouders een kijkje in het digitale leven van jongeren. Het dagelijks posten en de continue online interactie hebben invloed op het zelfbeeld van jongeren. Bij het leren omgaan met digitale media spelen ouders een grotere rol dan vaak gedacht, blijkt uit recent onderzoek. Hoe houd je pubers op sociale media in de gaten? Welke afspraken zijn reëel over computer- en telefoongebruik? ‘Log In’ geeft ouders inzicht in hoe ze... internetgebruik en sociale media een plek kunnen geven in de dagelijkse opvoeding.

Elk jaar organiseert de Ouderraad van de Copernicus SG de Algemene Ouderavond voor alle ouders/verzorgers. Zo ook dit jaar, op dinsdagavond 21 november aanstaande. Op deze avond vindt de jaarvergadering plaats, met kort een aantal formele en algemene zaken en daarna een themagedeelte.
De bijeenkomst begint om 19.30 uur in de aula van de Copernicus aan de Nieuwe Steen 11 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Koffie en thee staan vanaf 19.00 uur voor u klaar. Er zijn uiteraard voor u geen kosten aan deze avond verbonden.
In verband met de voorbereidingen voor deze avond verzoek ik u vriendelijk u aan te melden door een mail te sturen naar csg-ouderraad@atlascollege.nl , graag onder vermelding van ‘Algemene ouderavond 21 november’ en het aantal personen.

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen