.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

2-jarige brugperiode

Op de Copernicus zit je twee jaar in een gemengde brugklas mavo/havo, havo/vwo of in een vwo-brugklas. In die twee jaar dagen we je uit om te laten zien wat je kunt. Je krijgt in mavo/havo les op mavo- en/of havo-niveau. In havo/vwo krijg je les op havo- en/of vwo-niveau. Zo ontdekken we welke opleiding het beste bij je past. Daardoor kan het gebeuren dat je na klas 1 havo/vwo doorgaat naar klas 2 vwo. Of van klas 1 mavo/havo naar klas 2 havo/vwo.

Na afloop van de tweejarige brugklasperiode ga je verder op de mavo, havo of het vwo. Vervolgens heb je bij goede schoolresultaten de mogelijkheid om door te stromen naar een hoger niveau.

Copernicus brugklas

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen