Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Aanmelden

Is jouw keuze op de Copernicus gevallen, dan kun je hieronder lezen hoe de aanmeldingsprocedure verloopt. Ook het aanmeldingsformulier kun je hier vanaf 1 januari downloaden. Belangrijk om te weten is het volgende:

  • Vrijdag 5 maart 2021 om 16.00 uur is de uiterste inleverdatum voor het aanmeldingsformulier voor een brugklas in schooljaar 2021 - 2022.
  • Op het aanmeldingsformulier staat welke papieren tegelijkertijd ingeleverd moeten worden.
  • Stuur het aanmeldingsformulier met de benodigde aanvullende documenten naar Copernicus@atlascollege.nl.

In de periode na 5 maart 2021 worden alle aanmeldingsformulieren verwerkt en blijkt of er eventueel een loting moet plaatsvinden op de Copernicus SG .

Inschrijfformulieren tweede klas of hoger.pdf

Alle informatie over de aanmeldingsprocedure is te lezen via de onderstaande link die verwijst naar de website van het Atlas College: Aanmeldingsprocedure

 

 

 

 

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen