.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Naar de brugklas

Welkom bij de Copernicus, de school waar je kunt ontdekken wat je wilt en waar je goed in bent. De school waar leerlingen hun grenzen verleggen. Niet alleen halen ze goede resultaten. Ze stromen ook vaak door naar een hoger opleidingsniveau dan ze hadden verwacht. Dat kun jij ook!

Bepaal je eigen route, doe en beleef nieuwe dingen. Zoals tijdens de Copernicus-plus-uren. Daarin kun je Chinees leren of dramalessen volgt, een robot programmeren of zelf muziek maken. Je krijgt ook nog eens vier creatieve vakken en sportieve leerlingen kunnen alle kanten op. Van dansen naar rugby en nog veel meer.

De Copernicus helpt je bij het kiezen van de opleiding die bij je past. We stimuleren je om het beste uit jezelf te halen, veel te leren en hard te werken. Dat lukt alleen op een school waar jij je prettig en veilig voelt. Dus daar zorgen we voor.

Weet je trouwens wie Nicolaas Copernicus was? Een geleerde die leefde rond 1500. Hij ontdekte dat de aarde om de zon draait. Dat was toen grensverleggend, omdat mensen dachten dat het andersom was. Onze school is naar hem vernoemd, want we houden van nieuwsgierigheid en leren. Wil jij ook je grenzen verkennen en verleggen? Kom dan naar de Copernicus!

Copernicus brugklas

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen