.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Kennismaken met de Copernicus

Online rondleiding

De Copernicus SG is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend voor een online rondleiding. Kijk rond in onze school en krijg van leerlingen en medewerkers meer informatie over de opleidingen, onze pijlers sport, cultuur en internationaal, begeleiding en mooie projecten! Zo kunnen jij en je ouders alvast kennismaken met onze school.

In normale tijden gooide de Copernicus SG de deuren in januari/februari open voor alle kinderen en hun ouders die een kijkje wilden komen nemen op onze school. Door corona kan dat dit jaar niet. En daarom gaan we het helemaal anders doen!

Kennismaking voor groep 8 - 28 & 29 januari 2021

Op donderdag 28 januari 2021 en vrijdag 29 januari 2021 zijn alle groep 8-leerlingen van harte welkom tijdens de online open dagen op de Copernicus. Daar krijg je voorproefjes van de lessen, die je bij ons op school kunt volgen. Je kunt kiezen uit drie pijlers (thema's): internationaal, sport & cultuur.

Tijdens de online lessen maak je kennis met leerlingen die nu al op onze school zitten. Je kunt hen alles vragen. Daarnaast krijg je informatie van een brugklasmentor. Die vertelt onder andere over de stap van groep 8 naar de brugklas en over hoe we je leren leren op onze school. Natuurlijk ga je ook aan de slag met een vak, zoals bijvoorbeeld Chinees! Een les duurt een uur. Je ouders mogen natuurlijk ook meekijken!

Je kunt je vanaf nu inschrijven via onderstaande button! Waar kies jij voor? Internationaal? Cultuur? Sport?

Ps. We werken met tijden waarop je kunt inschrijven. Om je aan te kunnen melden hebben we je emailadres of dat van je ouders/verzorgers nodig. Er is een maximum aantal deelnemers, vol is vol!

Online voorlichting voor ouders - 30 januari 2021

Op 30 januari organiseren wij een speciale digitale informatiedag voor ouders. U kunt zich inschrijven voor een kennismaking met één van de volgende thema's;

• De mavo/havo-brugklas
• De havo/vwo-brugklas
• De vwo-brugklas
• De sportklas
• Begeleiding en ondersteuning
• Algemene informatie

In elke bijeenkomst zal kort wat verteld worden over de school, onze pijlers en richtingen. Daarna zullen we verder ingaan op het gekozen thema.

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen