Verleg je grenzen
Copernicus
Welkom

Maak kennis met de Copernicus

  • Vwo, Havo en Mavo
  • Uniek in Hoorn: tweejarige brugperiode
  • Onderwijs op maat om het beste uit jezelf te halen
  • Begeleiding op maat om je eigen weg te vinden
  • Sportieve, culturele en internationale uitdagingen
  • Een veilige omgeving voor een mooie schooltijd
  • Voor goede havisten: vwo 5 en 6 in één jaar
18 jan 2019

Toetsweek klas MHV1 en HV3

Naar maandoverzicht »
Contact

Copernicus sg

Nieuwe steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
E copernicus@atlascollege.nl

Ons doel

De Copernicus Scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo bereidt leerlingen optimaal voor op hun vervolgopleiding en hun toekomstige plaats in de maatschappij. Ons streven voor de leerlingen is een zo hoog mogelijk diploma en een houding die sociaal, creatief en kritisch is. Wie op de Copernicus een opleiding afrondt, kan zelfstandig werken, zijn eigen leerproces sturen en een leven lang leren.

Om dit te bereiken zorgen wij voor een uitdagende leeromgeving en goede begeleiding. Daarbij weten leerlingen (en ouders) wat er van hen wordt verwacht en waar zij op kunnen rekenen. Daardoor voelen leerlingen zich welkom en veilig op school. Het geeft hen alle kans om te leren.


 

 

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen