.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Maatwerk

Wat heb jij nodig om zo ver mogelijk te komen? Deze vraag zullen docenten op de Copernicus je vaak stellen. Zij kunnen niet alles, maar proberen wel iedereen zo veel mogelijk kansen te bieden. Samen bekijk je welke keuzes je kunt maken en hoe jij je tijd op school het beste kunt gebruiken. Op deze manier wordt onderwijs steeds vaker maatwerk. Zodat jij het beste uit jezelf haalt en je grenzen kunt verleggen.
 
Maatwerk zie je terug in de leerlingbegeleiding en bij passend onderwijs. Verder behoren hulplessen en studiecoaching tot de mogelijkheden. Ook als je dyslectisch bent of dyscalculie hebt, wordt het leren je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen