.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Mediatheek

Wil je boeken lenen voor het vak Nederlands en de vreemde talen? Of zoek je informatie over een onderwerp? Dan ga je naar de mediatheek. Met de Aura Library app kun je met je mobiel zoeken in de collectie van de mediatheek. Maar ook reserveren, verlengen, recensies schrijven en nog veel meer.
 

Mogelijkheden mediatheek

In de mediatheek staan ook luisterboeken, dvd’s, uittreksels, tijdschriften en boeken voor dyslectische leerlingen. Je kunt het totale aanbod online bekijken. Boeken reserveren kan ook online.

Openingstijden

  • Maandag, woensdag en vrijdag 8:45 – 12:30 uur
  • Dinsdag en donderdag 12:30 – 16:00 uur

Aura Library app

De nieuwste aanwinsten in de mediatheek bekijk je met de app (Android en IOS). Ook kun je zien wat je hebt geleend. Met de app vergeet je nooit meer een boek in te leveren.

Regels mediatheek

  • Boeken lenen kan alleen met je eigen schoolpas.
  • Je mag drie weken lang maximaal twee boeken lenen per vak.
  • Verlengen kan met drie weken, in de mediatheek, via csg.media@atlascollege.nl of via de app.
  • De mediatheek is een studieruimte, dus het moet er stil zijn.
 

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen