.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Sportkleding

Voor het vak Lichamelijke Opvoeding heb je speciale sportkleding nodig, waarvan een deel verplicht is. Shirts, shorts, trainingspakken en sweaters zijn allemaal te bestellen via de webshop van onze leverancier. Lees hieronder wat wel en niet verplichte sportkleding is.

Verplichte sportkleding

  • Klas 1 en 2: geel Copernicus-shirt en een zwart (kort) sportbroekje. Het shirt moet je bestellen en betalen via de webshop van de leverancier. De short mag je daar ook bestellen.
  • Sportaccentklas 1 en 2: in deze klassen is je sportkleding blauw. Je bestelt die via de webshop van de leverancier. Voor deze kleding betalen je ouders via de jaarlijkse rekening van de schoolkosten.
  • Bovenbouw: blauw Copernicus-shirt dat je moet bestellen en betalen via de webshop van de leverancier.

Optionele sportkleding

Volg je in de bovenbouw Bewegen, Sport en Maatschappij of Lichamelijk Opvoeding 2? Dan kun je via de webshop ook trainingsbroeken, sportjacks, sweaters en sporttassen bestellen.

Pasdag

Voorafgaand aan de zomervakantie organiseert de school samen met de leverancier een pasdag. Je krijgt daarna een flyer mee naar huis met de juiste kledingmaat en met uitleg over de bestelling.
Copernicus
Copernicus

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen