Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Rooster

Op de Zermelo Portal kun je je lesrooster bekijken. Leerlingen en personeel loggen in met hun schoolaccount. Roosterwijzigingen door bijvoorbeeld een ziekmelding van een docent of een lokaalwijziging zijn direct zichtbaar in Zermelo. Let op: deze zijn niet altijd direct zichtbaar in Magister.
Via de Zermelo Portal kun je ook een app koppelen aan je Android of Apple telefoon en/of tablet. Een handleiding voor het gebruik van de portal staat op de helpsite van Zermelo . Ouders krijgen van school een eigen account voor Zermelo.

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen