Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Kluisjes

Iedere leerling krijgt op de Copernicus een kluisje. Aan het begin van elk schooljaar vertelt je mentor welk kluisje je hebt. Om dat te kunnen gebruiken moet je eerst (eenmalig) langs bij de conciërges. Daar laat je de schoolpas activeren. Zo wordt je schoolpas ook je kluispas.

Eigen verantwoordelijkheid

  • Je bent zelf verantwoordelijk voor je kluis en kluispas. De school wijst je alleen een kluisje toe en geeft je een kluispasje.
  • Je hebt je kluis te leen. Je mag er dus niets op schrijven of plakken. Doe je dat wel? Dan moet je € 5 schoonmaakkosten betalen, ook als we het pas later zien.

Vergeet je pas niet

  • Schoolpas vergeten? Dan maken de conciërges je kluis pas aan het einde van de dag open. Dat kan niet tussendoor, want dan hebben ze ander werk te doen.
  • Ben je je schoolpas kwijt, dan bestel je voor € 5 een nieuwe bij de administratie. Je kunt elke dag terecht tussen 13.00 en 13.30 uur.

Copernicus gebouw Hoorn school

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen