Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus

Contactpersonen CSG

Hulp nodig?

Wil je even iets aan iemand vertellen, wil je even je ei kwijt? Maar je weet niet bij wie, omdat je het niet met je ouders of vrienden kunt of wil bespreken? Op school kun je altijd bij iemand terecht! Je kan er voor kiezen om naar één van je leraren toe te gaan en je mag het altijd met je mentor bespreken. Als je dat liever niet doet dan hebben we op school 3 personen waarbij je speciaal terecht kunt voor dit soort gesprekken. Wij noemen dit CONTACTPERSONEN. Hieronder vind je de gegevens van deze contactpersonen. Heb je ze nodig dan kan je vragen aan de administratie wanneer ze op school zijn en een afspraak maken. Je mag ze ook een e-mail sturen om een afspraak te maken.

De contactpersoon zal altijd naar je verhaal luisteren zonder oordeel en proberen je eventuele vragen te beantwoorden. Uiteindelijk zal de contactpersoon je helpen door een advies te geven over hoe je het beste met je situatie om kan gaan, of door je in contact te brengen met iemand binnen of buiten de school die je verder kan helpen.

Hieronder de namen en e-mailadressen van de contactpersonen:

Mevrouw Lara Molenkamp: l.molenkamp@atlascollege.nl

Mevrouw Marian Meijer: m.meijer@atlascollege.nl

De Copernicus: de school waar we je altijd helpen


 

Meneer van Beugen Mevrouw Meijer Mevrouw Molenkamp

Anti-pest coördinatoren:

Mevrouw Maxime de Bruin: M.deBruin@atlascollege.nl

Meneer Bertil Nieuwenhuis: B.Nieuwenhuis@atlascollege.nl

 

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen