.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Praktische informatie

Hoe kom je aan de juiste schoolboeken en sportkleding? Waar staat het lesrooster? Wat moet je doen als je ziek bent? We hebben heel veel praktische informatie verzameld en op alfabetische volgorde gezet. Van absentieformulier tot ziekmelding – je vindt het hier allemaal.
Je kunt hier ook lezen over de mogelijkheden die er zijn als je extra ondersteuning nodig hebt. Denk aan huiswerkbegeleiding, hulples en speciale contactpersonen. Natuurlijk ontbreken de lestijden en examenregelingen niet. De informatie is zo compleet mogelijk, maar misschien mis jij toch nog iets. Laat het dan gerust weten. Je kunt altijd bij je mentor terecht en dat geldt ook voor je ouders/verzorgers

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen