.

 

Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Onderwijs

Leerlingen kiezen voor de Copernicus om dat ze er uit willen halen wat er in zit. Dat begint bij de brugklasperiode van 2 jaar. Daar krijg je ruim de tijd om te ontdekken waar je goed in bent en hoe je het beste leert. Ook in de bovenbouw van het vwo, de havo en de mavo kijken we naar wat jij nodig hebt. Je weet bij ons waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Zo kun je vanuit een veilige basis je grenzen verkennen en ze verleggen. Immers hoe meer kennis je hebt, des te verder je horizon reikt.

Leren moet leuk zijn en daarom vinden wij plezier op school net zo belangrijk als goede prestaties. Op de Copernicus hebben onze leerlingen een mooie schooltijd én halen ze een waardevol diploma. Wist je trouwens dat veel leerlingen een diploma halen op een hoger niveau dan het advies van hun basisschool? Daar zijn we trots op.

Copernicus

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen