Verleg je grenzen
Copernicus

Onderwijs

Op de Copernicus vinden we het een sport om eruit te halen wat erin zit. Dat begint bij de brugklasperiode. Daar krijg je extra lang de tijd om te ontdekken waar je goed in bent en hoe je het beste leert. Ook op de mavo, havo en het vwo kijken we naar wat jij nodig hebt. Je weet waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Zo kun je vanuit een veilige basis je grenzen verkennen en verleggen.

Het naar je zin hebben vinden we net zo belangrijk als goed presteren. Op de Copernicus heb je een mooie schooltijd én haal je het diploma dat het beste bij je past. Wist je trouwens dat veel leerlingen een diploma halen van een hoger niveau dan het advies van hun basisschool?

Copernicus

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
copernicus@atlascollege.nl

Verleg je grenzen