Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Sportief

"Ik wilde heel graag naar een school met een sportklas. Toen heb ik gekozen voor de Copernicus omdat ook de sfeer hier gelijk super leuk was. Per week heb ik nu meer uren sport. Daarnaast sta ik elke week minstens drie uur op het hockeyveld, ik zit in de selectie."

Niet af laten leiden

"Tijdens het mentoruur krijg je les uit het boekje "Leren LEREN". Dan leer je hoe lang je aan je huiswerk moet zitten en zo. Ook dat je je telefoon niet naast je moet leggen. Elk pingeltje leidt af en dan ben je weer een kwartier iets anders aan het doen."

Emilie Doggers MH2 Sportklas

  

 

Ga terug

Copernicus

De Copernicus Scholengemeenschap is een school voor vwo, havo en mavo. Op onze school weet je precies waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht. Als er iets niet duidelijk is, mag je het altijd vragen. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige manier je grenzen kunt verkennen en verleggen. Goed presteren vinden wij net zo belangrijk als dat jij het bij ons naar je zin hebt. Wij kijken naar wat jij nodig hebt. Zo kun jij hier een mooie schooltijd hebben en het diploma halen dat het beste bij je past.

 

 

 

 

Contact Copernicus SG
Nieuwe Steen 11
1625 HV Hoorn
T (0229) 23 63 44
[email protected]

Verleg je grenzen