Verleg je grenzen
Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus Copernicus

Copernicus Live

Copernicus Live; Festival vol show, zang en dans!
Als er één datum omcirkeld staat in onze agenda, is het wel die van Copernicus Live. Ieder jaar weer is de grote vraag die iedereen op school bezighoudt: wie doen er dit jaar mee en wie worden de winnaars?

Copernicus Live is uitgegroeid tot een evenement van formaat, een spetterende avond met veel gejuich en soms oorverdovend gegil vanuit de zaal. Op 13 maart 2017 zal de grote finale voor de 16de keer plaatsvinden. En ongetwijfeld zit Schouwburg Het Park dan ook weer bomvol met klasgenootjes, vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, opa’s, oma’s en Copernicus-personeel. En een kritische jury, die eerlijk oordeelt, maar ook complimenten uitdeelt waar het maar kan. Neem een kijkje op de speciale website van Copernicus Live, klik hier.

Aan de finale in Schouwburg Het Park gaan audities en workshops vooraf, gevolgd door speciale repetities voor de finalisten. Voor de editie van 2016 - 2017 hebben zich bijna 100 deelnemers aangemeld. Wie de finale haalt, wordt bepaald in voorrondes met de jury in jongerencentrum Manifesto.

Verleg je grenzen